Nieuwe opel modellen

Dit zijn de drie nieuwste Opel modellen

Net zoals andere automerken, is ook Opel regelmatig bezig het portfolio van het autobedrijf aan te vullen met nieuwe wagens. Ben je benieuwd welke drie wagens onlangs geïntroduceerd zijn door het autobedrijf? Lees dan meer over de drie nieuwste Opel modellen in dit artikel.

De vernieuwde Opel Zafira

De Opel Zafira is al een tijdje op de markt, maar het autobedrijf heeft dit bestaande model recentelijk vernieuwd. De vernieuwde versie van de Opel Zafira is te herkennen aan zijn nieuwe voorzijde, die wat meer lijkt op de voorkant van de Opel Corsa en de Opel Astra. De voorkant ziet er iets actueler uit, maar ook iets anoniemer dan voorheen. Overigens is dit niet de enige aanpassing, want ook het interieur van de standaard Zafira is flink op de schop genomen.

vernieuwde Opel Zafira

De nieuwe Opel Ampera-e

Een auto die wel helemaal nieuw op de markt wordt gebracht door Opel, is de nieuwe Opel Ampera-e. De auto werd gelanceerd tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas en is de Europese versie van de elektrische auto. Het gaat om een compacte vijfdeurs die een beetje op de Chevrolet Bolt lijkt, maar dan met de kenmerken van een echte Opel.

nieuwe Opel Ampera-e

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer

Tot slot is er nog de nieuwe Opel Astra Sports Tourer, die in september van het jaar 2015 geïntroduceerd werd door het autobedrijf. De Sports Tourer is de stationcarversie van de nieuwe Opel Astra, die eerder al debuteerde als hatchback. De nieuwste ontwikkeling in deze nieuwe auto, is de achterbak van de wagen. Deze is niet alleen groter dan van de standaard Opel Astra, maar is bovendien te openen door met je voet onder de bumper door te bewegen.

nieuwe Opel Astra Sports Tourer